Skip to main content

Formiranje tima za Inteligentnu Automatizaciju (IA) označava ključni korak ka korišćenju najsavremenijih tehnologija za revoluciju u našem poslovanju. Kada pomnožite veštačku inteligenciju (AI), upravljanje poslovnim procesima (BPM), poslovnu inteligenciju (BI) i robotsku automatizaciju procesa (RPA) sa automatizacijom, onda proces donošenja odluka prebacujete u turbo pogon.

Ujedinili smo naše ekspretske timove u jedan departman kako bismo otključali sinergiju i moć kombinovanih tehnologija.

Predstavljamo vam – naše odeljenje za Inteligentnu Automatizaciju.

 

Šta je IA?

Inteligentna automatizacija je jedinstven spoj alata predikcije, agilne preciznosti, efikasnosti i tačnosti. Ova tehnološka fuzija pretvara samu strukturu poslovanja u dinamičan sistem inovacija i mogućnosti.

Kako funkcioniše?

Inteligentna automatizacija pojednostavljuje zadatke, poboljšava efikasnost i optimizuje alokaciju resursa u različitim aplikacijama. Bilo da se radi o ubrzavanju proizvodnje u automobilskom sektoru, obezbeđivanju preciznosti u farmaceutskim procesima ili poboljšanju usluga za korisnike u industriji osiguranja, IA nudi transformativna rešenja.

 

Naš IA tim

Ovaj departman je okupio ekspertizu naših kolega iz četiri tima:

Veštačka inteligencija (AI): AI koristi napredne algoritme i mašinsko učenje za analizu ogromnih količina podataka, omogućavajući prediktivne uvide i informisano donošenje odluka.

Upravljanje poslovnim procesima (BPM): BPM automatizuje radne tokove, obezbeđujući agilnost i doslednost u našim operacijama, čime se podstiče efikasnost i efektivnost širom sveta.

Robotska automatizacija procesa (RPA): RPA koristi softverske botove za automatizaciju zadataka koji se ponavljaju, dopunjujući AI uvide i rukovanje složenim procesima sa preciznošću i brzinom.

Poslovna Inteligencija (BI): BI koristi različite alate i tehnike za prikupljanje, obradu i vizualizaciju podataka iz različitih izvora, uključujući unutrašnje sisteme, eksterne izvore podataka i druge relevantne resurse.

Integracijom ovih komponenti, naše IA odeljenje će inicirati transformativne promene, optimizujući procese i poboljšavajući korisničko iskustvo.

 

Prednosti

 

  • smanjenje troškova
  • poboljšana preciznost
  • povećano zadovoljstvo kupaca
  • pojednostavljena usklađenost sa regulatornim zahtevima.

 

Dok otvaramo ovo novo poglavlje, prepoznajemo ogroman potencijal IA koji ima u različitim industrijama. Pridružite nam se u otkrivanju kako IA može da izdigne vaše poslovanje do novih visina izvrsnosti i uspeha.