Skip to main content

U prvom kvartalu 2024. naša kompanija postigla je velik i značajan uspeh. Ponosni smo što možemo da objavimo da smo postali SAP GOLD Partner, a uz to i sertifikovani SAP PCOE (Partner Centre of Expertise) Support partner.

SAP GOLD PARTNER

Kao što možda već znate, naša kompanija je deo SAP Partner Edge programa od početka dvehiljaditih kada se SAP i pojavio na našem tržištu. SAP kompanija u sklopu svog Partner Edge programa kategoriše svoje partnere u tri grupe: Silver, Gold i Platinum.

Naše unapređenje na poziciju Gold partnera znači da je postignut viši nivo saradnje i ekspertize unutar SAP ekosistema – prepoznata je snažna posvećenost i ispunjeni su kriterijumi poput visoke tehničke ekspertize, posvećenosti zadovoljstvu klijenata, sveobuhvatnog portfolia rešenja i visokokvalitetne podrške.

Šta ovo znači za naše klijente?

Svaka implementacija, prilagođavanje i podrška SAP softverima prolazi na visokom nivou i u zadatom roku. Da bi se ovaj stepen uspeha postigao, naši konsultanti, koji su obučeni i sertifikovani od strane SAP-a, ne donose vam samo svoje tehničko znanje, već i duboko razumevanje izazova sa kojima se suočavate u svom poslovanju. Sve to kvalifikuje nas kao partnere koji efikasno i uspešno sa vama prevazilaze te izazove i dovode do unapređenja poslovanja.

SAP PCOE Support partner

Pored SAP Gold Partnerstva, M&I je postao i sertifikovani SAP PCOE (Partner Center of Expertise) Support partner! Ovaj sertifikat osigurava pružanje podrške i indirektnim klijentima, što znači da je naša kompanija prošla kompleksnu sertifikaciju i ispunila sve uslove kako bi se osigurao zagarantovani kvalitet podrške.

Zahvaljujući ovim uspesima, naša kompanija je označena kao specijalizovani partner za pružanje podrške i usluga za SAP rešenja i proizvode.

Ukoliko vas zanima više o implementaciji poslovnog softvera u kompaniji, kako izgleda proces i kakve benefite vam može doneti, na pravom ste mestu! Do tada, pročitajte iskustvo naših dosadašnjih klijenata.