Investicije

Kroog Ventures

Kroog Ventures je hibidna investiciona platforma M&I Systems Grupe, fokusirana na evropske startup projekte, održive prilike i ulaganje u njihovim ranim fazama.

Osnovan od strane iskusnih eksperata u industriji informacionih sistema i iskusnih biznismena, Kroog Ventures podržava startup ne samo finansijski, već i strateškim i operativnim rešenjima, i na taj način ih dovodi na međunarodno umrežavanje i tržište kapitala.

Kroz pažljivo istraživanje tržišta, Kroog je posvećen prepoznavanju i jačanju novih vrednosti koje će staviti u središte pažnje sledeću generaciju tehnoloških inovatora.

Naši projekti

Joberty

Jaz između onih koji traže posao i tehnoloških kompanija prevaziđen je uz Joberty – nagrađivanu platformu koja omogućava da teče transparentan i pouzdan dijalog između dve strane, čime se eliminišu sve potencijalne razlike u njihovoj daljoj komunikaciji.

Politika istine koju promoviše Joberty kreira jedinstven faktor prodaje i već je pozicionirala Joberty kao jednu od vodećih platformi za zapošljavanje na Balkanu, i stvorila prednost za mlade profesionalce, regrutere i menadžere ljudskih resursa.

Robotiq

Robotiq je platforma za automatizaciju poslovnih procesa koristeći RPA (Robotic Process Automation). Softverski roboti, ili digitalni saigrači, preuzimaju ponavljajuće administrativne zadatke od ljudi oponašajući njihove radnje na računarima.

RPA alat, digitalni timski kolega, dodatak je ljudskoj radnoj snazi, tehnologiji koja radi zajedno s ljudima, dajući zadacima veću vrednost i olakšavajući svakodnevne radne aktivnosti. Najvažniji rezultat je zadovoljstvo zaposlenih i skalabilnost kompanije.

RPA je brz, jednostavan za implementaciju i proizvodi vrlo merljive efekte. Takođe, ne pravi značajne promene u postojećem IT okruženju.

Prema Gartneru, RPA je najbrže rastući segment poslovnog softvera danas.