Programi za praktikante: GO4

Program prakse je specijalno osmišljen za studente i diplomce, kako bismo na što efikasniji način doprineli boljem razumevanju poslovanja, kao i unapređenju neophodnih veština za uspešnu karijeru.

Mi ohrabrujemo želju naših praktikanata da istražuju i oblikuju budućnost svojim idejama fleksibilnim programom koji omogućava uvid u različite poslovne oblasti.

Iskustvo u GO4 programima je prilika za razmenu znanja, rada na realnim projektima i zadacima, uzimajući u obzir njihovo znanje i preference, sve to kroz mentorsku podršku od naših iskusnih kolega.

Mogućnosti za odličan početak profesionalne karijere kroz tronedeljne programe prakse:

Go4Consulting program

Praktikanti u okviru Go4Consulting programa, imaju priliku da uče od iskusnih profesionalaca-konsultanata koji našim klijentima pomažu da posluju profitabilno i efikasno pružajući svoje uvide u poboljšanje poslovnih procesa putem poslovnih aplikacija. Takodje, imaju priliku da steknu neprocenjivo praktično iskustvo koje se ne može naučiti iz udžbenika, poput poslovnih procesa, baza podataka, ekonomije preduzeća, sistema poslovne inteligencije i drugih.

Go4Code program

Go4Code je tronedeljni mentorski program koji kombinuje teorijska predavanja sa radom na realnim programerskim projektima i praktičnim učenjem. Ovaj intenzivni program pruža priliku učesnicima da rade direktno sa mentorima različitih profila, da iskuse dinamiku timskog rada, da uče od predavača ali i jedni od drugih, kao i da razvijaju i unaprede svoje programerske veštine. Tokom trajanja programa učesnici imaju priliku da razviju veštine koje će im pomoći da se pripreme za karijeru u IT industriji.

Go4Business program

Go4Business praksa pruža raznoliko, izazovno, zabavno i obrazovno iskustvo za studente i diplomce ekonomskog ili društvenog usmerenja (računovodstvo i finansije, HR, marketing, prodaja).