Naši Ljudi

Nikola Balaban

Izvršni Direktor (CEO)

Suvlasnik i Izvršni direktor M&I Systems Grupe, sa međunarodnom ekspertizom u oblasti finansija, tehnologije i inovacija. Profesionalac naprednog razmišljanja, fokusiran na implementaciju svojih veština u razvoj proizvoda koji menjaju igru, podsticanje ideja i podizanje poslovanja. Čvrsto veruje u osnaživanje ljudi i vođenje primerom kroz kontinuitet usavršavanja veština. Američki đak, pasionirani hokejaš i roditelj jedne Sofije.

Vladan Balaban

Predsednik Grupe

Suvlasnik i Predsednik M&I Systems Grupe, preduzetnik sa preko 25 godina iskustva u softverskoj industriji, poslovnoj strategiji, investiranju u tehnologiju i menadžmentu. Kao jedna od pokretačkih snaga iza M&I Systems Grupe, Vladanova nemilosrdna energija krči put Grupi da postigne globalni uspeh. Američki student, Vladan je posvećen navigaciji Grupe kroz progresivno razmišljanje, smelu kreativnost i upečatljiva rešenja. Aktivni hokejaški veteran i promoter sporta, otac Marije, Jovana i Davida.

Savetodavni odbor

Farid Naib

Investitor i preduzetnik

Anđeoski investitor i preduzetnik, sa preko 25 godina međunarodnog iskustva, iskustvo u SAAS, fintech menadžmentu, tržištima kapitala, upravljanju rizicima.

Joerg Schönbacher

Finansijski savetnik

Iskusni profesionalac sa više od 15 godina iskustva i stručnosti u strategiji, inovacijama i upravljanju intelektualnom svojinom i korporativnim finansijama i poduhvatima.

Nebojša Bjelotomić

Direktor Inicijative "Digitalna Srbija"

Direktor Inicijative "Digitalna Srbija", strateški razvija snažnu i globalno konkurentnu digitalnu ekonomiju u Srbiji. Preko 20 godina iskustva na različitim liderskim pozicijama u kompanijama u digitalnom ekosistemu.

Menadžment

Aleksandra Vukajlović

Direktor HR-a

Visoko motivisan, orijentisan na ljude i proaktivan profesionalac sa više od 10 godina iskustva u oblasti HR-a u razičitim industrijama (umetnost, energetika, prodaja, IT), gde se razvijala kao individua i kao profesionalac, učešćem u kreiranju brojnih HR procesa.

Osoba orijentisana na rezultate sa izraženim organizacionim i analitičkim sposobnostima i temeljnim poznavanjem radnog prava. Psiholog i trener mekih veština koji veruje u koncept celoživotnog učenja i misli da svako može da ostvari svoj potencijal uz adekvatnu motivaciju i podršku, u stimulativnom okruženju. Majka dvoje dece, Petra i Sonje.

Anđa Vujović

Direktor Strategije

Visoko motivisan, orijentisan na rezultate i proaktivan profesionalac sa 15 godina iskustva u oblasti upravljanja projektnim portfoliom i upravljanja projektima. Sa jakim organizacionim i analitičkim sposobnostima, trenutno fokusiranim na razvoj poslovanja i usklađivanje strategije, identifikaciju važnih kapitalnih projekata, zajednička ulaganja, potencijalne ciljeve M&A i druge mogućnosti strateškog partnerstva unutar M&I Systems Grupe.

Prvu ljubav i strast prema pozorištu i kreativnom izražavanju, inkorporiraju se u pristup svakodnevnom radu.
Trenutno, pored redovnog posla obavlja funkciju Vice - president Project Management Instituta Srbija.

Darko Spasojević

Direktor M&I Systems BIH

Darko Spasojević je rođen 1974. godine u Doboju. Diplomirao je 2001. godine na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banja Luci.

Od 2002. godine zaposlen u M&I Systems Banja Luka. Cijelu dosadašnju karijeru proveo u digitalizaciji procesa i implementaciji informacijonih sistema u različitim industrijama kao i u javnoj upravi i preduzećima.

Sa više od 20 godina iskustva u prodaji, ugovoranju, implementaciji softvera, upravljanja projektima kroz različite menadžerske pozicije posvećena je strateškim ciljevima i kontinuiranom rastu i razvoju organizacije, sa snažnim fokusom na prodajne rezultate i korisničko iskustvo.

Govori engleski jezik. U slobodno vrijeme, interesovanja su motori, mtb, skijanje i stoni tenis.

Za direktora M&I Systems BiH imenovan je 19.09.2022. godine.

Dragana Srećkov

Direktor Finansija (CFO)

Kao CFO M&I Systems Grupe odgovorna je za upravljanje i praćenje svih finansijskih performansi kompanije - analitiku, izveštavanje i planiranje.
U IT industriji radi 16 godina, od čega je veći deo provela kao CFO u kompaniji Execom i stekla veliko iskustvo, ne samo u finansijskom, pravnom i strateškom aspektu poslovanja, već i u tehnološko-operativnom, koje sada uspešno primenjuje u svakodnevnom radu.

Erik Schmidt

Goran Varađanin

Program menadžer za Inteligentnu Automatizaciju

Iskusan profesionalac posvećen razvijanju produktivnih, dugoročnih odnosa sa klijentima. Započeo je karijeru radeći sa ERP, POS i e-commerce rešenjima, ali tokom proteklih godina njegov fokus se prebacio na korišćenje najsavremenije tehnologije radi optimizacije procesa, povećanja efikasnosti i podsticanja rasta organizacije. Tokom svog angažmana u M&I Systems Group, od 2020. godine, Goran je formirao timove i uspostavio praksu korišćenja Salesforce platforme. Sa jedinstvenom kombinacijom tehničke ekspertize, strateške vizije i veštine vođstva, predvodi inicijative za automatizaciju koje revolucioniraju način poslovanja M&I Systems Group u današnjem digitalnom okruženju.

Jasmina Patačko

Direktor Isporuke SAP Rešenja

Jasmina Patačko je član menadžmenta kompanije M&I Systems od početka 2019. godine.

Svoja znanja i liderske veštine sticala je radeći preko 20 godina na različitim vodećim pozicijama u multinacionalnom korporativnom okruženju. Veći deo svoje profesionalne karijere posvetila je velikim transformacionim poslovnim projektima koji podrazumevaju standardizaciju poslovnih procesa u poslovnim oblastima prodaje, logistike, proizvodnje, kontrolinga i analize profitabilnosti, zatim projektima SAP ERP implementacija i projektima operativne poslovne izvrsnosti koji za cilj imaju rast produktivnosti i efikasnosti velikih preduzeća.

Diplomirala je na smeru Diplomirani Informatičar, Univerziteta u Novom Sadu, Prirodno-matematički fakultet, Departman za matematiku i informatiku.

Markova i Lolina mama.

Miloš Nikolić

Regionalni direktor usluga i rešenja

Mita Stojić

Direktor MDC i TIAC

Mita Stojić je IT stručnjak sa 20 godina iskustva u softverskom inženjerstvu. Iza sebe ima više od 100 uspešnih softverskih projekata u kojima je učestvovao u svim fazama softverskog procesa.

Od 2004. godine se otisnuo u preduzetničke vode kao izvršni direktor kompanije TIAC, gde je i danas suvlasnik. Osim veština razvoja softverskih procesa, angažovanjem u TIAC-u je proširio oblast rada koja se sve više pomera na poslovni aspekt razvoja softvera, uključujući upravljanje projektima, osiguranje kvaliteta, marketing, pretprodaju, prodaju, i sve druge aktivnosti koje se zahtevaju od menadžera u softverskoj kompaniji.

Nakon pozicije tehničkog direktora u M&I Systems gde je upravljao tehničkim aspektom razvoja i održavanja vlastitih softverskih proizvoda kompanije, Mita prelazi na poziciju rukovodioca Managed Development Centra na nivou M&I Systems Grupe gde upravlja sektorom koji nudi uslugu razvoja proizvoda za klijente.

Otac je tri ćerke: Lare, Lenke i Lole.

Nikola Orlić

Regionalni direktor prodaje i marketinga

Snježana Pivaš

Business Development Manager DACH

Snježana radi u IT industriji od 2009. godine i napravila je svoju karijeru radeći za istu kompaniju i ponosno ističe svoje uspehe i iskustva iz M&I Systems putovanja svih godina
Nakon završenih studija na Ekonomskom fakultetu u Subotici, smer Poslovni informacioni sistemi dobila je priliku da radi posao za koji se školovala i bila je to ljubav koja traje i dan danas.

Njen karijerni put je vrlo diverzifikovan, od ERP konsultanta do ERP specijaliste sa multidisciplinarnim procesnim znanjem, preko Project i Product managmenta, do Team lead/Menadžera za Support i Implementaciju ERP timove. Iza sebe ima 60 uspešnih velikih i srednjih IT projekata (ERP, RPA, BPM, Consulting, Project Management...) i nekoliko timova koje je izgradila kao Mentor i kao Team lead.

Trenutno radi na upravljanju M&I Systems, Co GmbH u Austriji i ekspanziji na tržište DACH regije, ali isto tako i na onboadring-u softverskih robota zajedno sa RPA timom širom regiona i Evrope.

Srđan Budalić

Direktor Razvoja Proizvoda

Profesionalac sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju i implementaciji poslovno-informacionih sistema.

Fokus Srđanove stručnosti: prodaja, dizajn, implementacija i održavanje ERP rešenja. Vodio je preko 100 uspešnih implementacija u MSP i 10 drugih velikih kompanija. Implementacije su sprovedene na tržištima Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine.

Stefan Radulović

Direktor Prodaje

Radnu karijeru započeo je u kompaniji Amber Software, koja se bavi računarskom mrežom i opremom, a nakon godinu dana prelazi u M&I Systems Grupu u avgustu 2012. godine.
Svoje profesionalno iskustvo prvobitno gradi u oblasti konsaltinga gde provodi 7 godina, a nakon toga preuzima poziciju support menadžera na kojoj provodi naredne 2 godine.

Aprila 2021. preuzima funkciju Direktora Prodaje.

Vedran Babik

Direktor Procesna Inteligencija

Diplomirani ekonomista, suvlasnik, član Uprave i direktor kompanije Procesna inteligencija d.o.o. Split.

Diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Splitu. Na završnoj godini studija zaposlio se kao komercijalista na poslovima međunarodne trgovine u kompaniji Phoenix Professio te nakon 8 godina nastavio karijeru u Enel Grupi Split kao direktor članice grupe zadužene za implementaciju softverskog rješenja (ARIS) i sprovodjenje projekata analize i upravljanja poslovnim procesima te kao direktor komercijalnih poslova i marketinga Enel Grupe. Od 2006. godine, nakon aktivnog učestvovanja u procesu akvizicije kompanije Enel inženjering d.o.o., zaposlen kao član Uprave, direktor kompanije IDS Scheer (članice grupe Scheer AG). U periodu 2010. – 2015.g. nakon akvizicije kompanije IDS Scheer AG od strane kompanije Software AG, radi i na poziciji Vice President za South Europe regiju, odgovoran za poslovanje članica i partnerskih kompanija u 13 zemalja regije Balkana i jugoistočne Evrope .

Od 2013. osnivač i vlasnik, a od 2016. godine suvlasnik i direktor kompanije Procesna inteligencija d.o.o., članice M&I Systems Grupe, odgovoran za operativno, finansijsko i organizaciono poslovanje kompanije te odnose s domaćim i međunarodnim partnerima, dobavljačima i klijentima.

Živi u Splitu, u braku sa suprugom Oljom, otac dve ćerke, Dore i Marijete.

Vladimir Mandić

Direktor TIAC

Dr Vladimir Mandić je softverski inženjer i stručnjak sa bogatim međunarodnim iskustvom.

Svoje doktorske studije završio je u Finskoj i u SAD-u iz oblasti Obrada informacija i Softversko inženjerstvo. Član je nastavnog kadra Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.
Od 2004. godine je suosnivač TIAC Grupe, kompanije za razvoj softvera.
Svoja znanja iz oblasti razvoja strategije, organizacionih procesa, unapređenja softverskih procesa i HR-a, implementirao je u više od 50 komercijalnih projekata razvoja softvera.
Godine 2014. pokrenuo je odeljenje unutar kompanije, TIACLab - posvećeno eksperimentisanju, inovacijama i usavršavanju metodologija i principa rada sa tehnologijama, procesima i proizvodima.