O nama

M&I Systems Grupa je kompanija osnovana 23. januara, 1991. godine kao Management & Information Systems Company. Danas, nakon više od tri decenije poslovanja važi za regionalnog lidera u svetu poslovnog softvera i digitalne transformacije u domenu različitih poslovnih procesa i industrijskih grana.

Mi smo pre svega kompanija usmerena na ljude – naši saveti, naša rešenja i naša stručnost su na usluzi ljudima i partnerima da im pomognu u razvijanju svog poslovanja. Inspirisani smo najsavremenijom tehnologijom i podstaknuti našom željom da pomognemo – želimo da budemo dugoročni partner za uspeh i rast. Kao takvi, moramo da isporučimo vrednost na svakom nivou, čineći naše partnere da se osećaju podržano i osnaženo – mi smo saradnik u rešavanju poslovnih izazova.

Naša misija ide stopama naše poslovne strategije da nas stavi na čelo inovacija, rasta i transformacija – mi smo agilan, dinamičan, inovativan, vizionarski partner u svetu poslovne tehnologije.

M&I Systems Grupa je partner kompanijama da se transformišu i upravljaju svojim poslovanjem tako što će otkriti vrednost sistematskog pristupa, znanja, iskustva i tehnologije. Kao vodeći strateški partner kompanijama širom regiona, oslonili smo se na svoje višedecenijsko iskustvo, duboku stručnu ekspertizu u industriji i vladanje brzo evoluirajućim oblastima u okviru tehnologije, veštačke inteligencije, povezivanja, softvera, digitalnog inženjeringa, te kontinuirano proširujemo svoj portfolio preko 30 godina.