Skip to main content

Iza nas je nedelja ispunjena fenomenalnim utiscima. Prvi Automation Summit, organizovan od strane partnera iz naše grupacije Robotiq.ai, završen je veoma uspešno.

U dva dana koliko je događaj trajao, moglo se čuti više od 20 međunarodnih eminentnih govornika iz sveta IT i razvoja biznisa. Među njima, sa ponosom ističemo i predsednika M&I Systems Grupe Vladana Balabana, kao i Vođu tima za Robotsku Automatizaciju Procesa (RPA) u našoj kompaniji, Lazara Miletića.

 

Vladan je održao predavanje na temu „Budućnost razvoja poslovanja“ gde je govorio o strategijama za razvoj o kojima bi svaka kompanija zagledana u budućnost trebala da razmišlja. Njegova poslovna filozofija jeste da u srži svake tehnologije i inovacije stoji kupac, i samo vođene tom istinom, kompanije mogu praviti korake unapred i biti ispred svoje konkurencije na tržištu.

 

Demo sesija pod nazivom „ Automatizacijom do rasta – RPA kao pokretač izvrsnosti u e-trgovini“ izazvala je sjajne reakcije zahvaljujući našem kolegi Lazaru koji je na praktičnom primeru pokazao kako uz pomoć softverskog robota možete prevazići izazove poput broja vraćenih porudžbina i nagomilavanja zaliha, a doći do povećanja prodaje.

Cilj ove konferencije, prema rečima samih organizatora, bio je da se poslovni lideri podstaknu u korišćenju novih tehnologija i automatizaciji poslovanja, što bi dovelo do unapređenja samih poslovnih procesa unutar kompanija. Čast nam je što smo bili deo ovakvog skupa i nadamo se, da smo svojim izlaganjima, pomogli da se cilj konferencije ostvari.

 

Ukoliko vas zanima više o tehnologijama poput RPA, AI, BI, slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za svaki vid razgovora i saradnje.