Skip to main content

U vremenu kada se više nego ikad govori o digitalnoj transformaciji, AI ne samo da je glavni fokus već predstavlja i ključni motor promene. To smo mogli da vidimo i na primeru naslovnih tema većine panela na ovogodišnjem Adria Summit-u.

Adria Summit je vrhunski događaj koji okuplja lidere, mislioce i preduzetnike iz oblasti e-trgovine širom Jadranskog regiona. To je mesto gde se ljudi povezuju, dele ideje i rade zajedno na pokretanju inovacija i poslovnog rasta u digitalnom svetu.

Naše je zadovoljstvo što smo bili učesnici i ove, treće po redu organizovane konferencije i što smo imali priliku da podelimo svoja iskustva i razmenimo ideje sa stručnjacima iz regiona i inostranstva kao zlatni sponzori, ali i kao učesnici panela.

 

Naš CEO, Nikola Balaban i Menadžer za inteligentnu automatizaciju, Goran Varađanin, bili su među govornicima na panelima čije teme su od krucijalnog značaja za trenutna dešavanja u svetu digitalne transformacije kao i ulogom veštačke inteligencije u transformaciji maloprodaje.

Nadamo se da je svim prisutnima bilo interesantno da čuju na koji način M&I Systems Group drži korak sa inovacijama u svetu i koje promene smo napravili unutar same organizacije. Ukoliko ste sa konferencije otišli puni utisaka, novog znanja i inspirisani za vaš sledeći korak – misija nam je uspela.