Skip to main content

Udružili smo snage sa kompanijom Aforza, kreatorom vrhunskog rešenja na cloud-u i mobilnim uređajima prilagođenim za industriju proizvoda široke potrošnje. Ova dinamična saradnja ima za cilj da redefiniše Upravljanje Odnosima sa Klijentima (CRM) za kompanije potrošačkih proizvoda širom jugoistočne Evrope.

Aforza se ističe kao vizionarska platforma dizajnirana da osnaži kompanije svih veličina u domenu potrošačkih proizvoda, nudeći sveobuhvatna rešenja koja im omogućavaju da očuvaju profitne marže kroz različite kanale. M&I Systems Group je, s druge strane, stekla reputaciju vodećeg strateškog konsultantskog partnera, sa širokim domenskim znanjem u oblasti konsaltinga i savremenih tehnologija.

Glavna zamisao je spovođenje transformacije u upravljanju potrošačkim proizvodima i unapređenju CRM procesa. Kombinovanjem vrhunskih mogućnosti Aforzinih cloud i mobilnih rešenja sa strateškim uvidima i ekspertizom koju nudi M&I Systems Group, rezultira revolucionarnom CRM transformacijom za biznise.

„U Aforzi smo uzbuđeni što ćemo udružiti snage sa M&I Systems Group kako bismo naše transformativno CRM rešenje predstavili retail kompanijama širom jugoistočne Evrope“, rekao je Dominic Dinardo, izvršni direktor i suosnivač Aforze. „Naš gotov proizvod, izgrađen na pouzdanim Salesforce i Google Cloud platformama, omogućava brzu implementaciju i obezbeđuje veštačku inteligenciju na Apple iOS i Android uređajima. Ovo partnerstvo označava značajan korak ka osnaživanju kompanija u regionu sa alatima koji su im potrebni da se takmiče na današnjem konkurentnom tržištu“.

Aforza je poznata po impresivnoj brzini implementacije, sa lansiranjem za samo nekoliko nedelja. Mobilne aplikacije funkcionišu bešumno i van mreže, održavajući podatke na uređaju, a istovremeno negujući korisničko iskustvo na različitim uređajima. Korišćenjem potencijala Salesforce-a i Google Cloud Platforme, Aforza garantuje skalabilnost i dosledan ciklus inovacija, sa tri lansiranja godišnje.

„Kao kompanija koja se fokusira na ljude, M&I Systems Group je uzbuđena povodom saradnje sa Aforzom kako bi kompanijama potrošačkih proizvoda ponudila integrisano rešenje koje prevazilazi tradicionalni CRM“, izjavio je Vladan Balaban, suvlasnik i Predsednik M&I Systems Grupe. „Naša misija je u skladu sa našom posvećenošću da budemo agilan, dinamičan i vizionarski partner u svetu poslovne tehnologije, a ovo partnerstvo je primer naše predanosti pružanju holističkih rešenja za dugoročni uspeh.“

Ova saradnja ističe integraciju digitalne tehnologije u CRM procese, poboljšavajući ukupnu efikasnost i efektivnost kompanija koje proizvode potrošačke proizvode. Ovo je posebno važno u sve digitalnijem okruženju gde interakcije sa kupcima igraju ključnu ulogu u poslovnom uspehu.

Uzbuđeni smo zbog ovog zajedničkog poduhvata i verujemo da će ovo partnerstvo ne samo unaprediti poslovanje u jugoistočnoj Evropi, već će doprineti i globalnom tržištu postavljanjem novih standarda u Front Office CRM transformaciji.