Skip to main content

Ako još uvek sumnjate da smo uveliko zagazili u III milenijum, osvrnite se oko sebe i pogledajte bezgranične mogućnosti koje se nude kada je reč o digitalnoj transformaciji. U toj kompoziciji koja se odvija u ključu uspeha, pojavljuju se lideri koji uspevaju da se izdvoje i transformišu načine poslovanja. Da bismo prostor i vreme u kome nastaju inovacije uokvirli nekim trouglom u okviru koga danas funkcionišemo, potrebno je pomenuti tri aspekta današnjeg doba: digitalna transformacija, globalno tržište i podaci kao resurs. 

Razvoj tehnologije, posebno interneta i cloud tehnologije omogućava organizacijama da optimizuju svoje procese i poboljšaju efikasnost. Globalno tržište govori o tome da su smanjene geografske barijere, i kompanije danas mogu da dosegnu svetsku publiku. Velika količina dostupnih podataka postala je neprocenjivi resurs.

Upravo u takvom okruženju javlja se mogućnost za Beyond ERP rešenje koje ujedinjuje pomenuta tri principa predstavljajući modernu poslovnu platformu koja omogućava organizacijama da digitalizuju svoje poslovne procese od upravljanja proizvodnjom i komercijalnim operacijama do pružanja boljih korisničkih iskustava.

Od temelja ka transformaciji vaše poslovne priče

Beyond Bussines Suite, inovativno poslovno rešenje, temelji se na modernim tehnološkim principima i konceptima kako bi omogućila organizacijama da efikasnije upravljaju svojim poslovnim operacijama i ostvare konkurentske prednosti.

Zamislite da ste vlasnik kompanije za proizvodnju. Vaša kompanija ima više proizvodnih pogona, na različitim lokacijama, i želite da poboljšate svoju proizvodnju i trgovinske operacije. To je trenutak kada Beyond dolazi na scenu.

Prvo, Beyond pomaže u integrisanju svih vaših proizvodnih i logističkih operacija. Svi vaši pogoni koriste Beyond platformu za praćenje inventara, proizvodnje i isporuke. Sada možete da vidite sve vaše operacije u realnom vremenu, bilo da se radi o zalihama delova ili statusu narudžbina.

Beyond takođe nudi napredne analitičke alate. Uz pomoć njih možete analizirati podatke o prodaji i tržištu da biste predvideli sezonske promene u potražnji. Takođe možete pratiti performanse različitih modela i identifikovati one koji su najpopularniji među kupcima.

Beyond vam omogućava da optimizujete vašu proizvodnju. Kroz mogućnost optimizacije koju nudi Beyond proizvodnja možete koristiti alate za praćenje efikasnosti proizvodnih linija i optimizaciju radne snage. Takođe, ako primetite promene u potražnji za određenim modelima, možete brzo prilagoditi svoju proizvodnju. U slučaju da je kompanija uspešno proširila svoje poslovanje na međunarodnom nivou, otvarajući prodajne centre u različitim zemljama. 

S Beyond poslovnim rešenjem, vaša kompanija postaje agilnija, konkurentnija i sposobna da brže reaguje na promenljive uslove na tržištu. To je kao da imate pametnog partnera koji vam pomaže da optimizujete svaki aspekt vašeg poslovanja, od proizvodnje do korisničkog iskustva. Beyond nije samo softver, to je transformacija načina na koji poslujete u 21. veku.

Beyond – u srcu digitalne oluje

Beyond platforma pomaže kompanijama da se prilagode ubrzanom digitalnom okruženju. Ona omogućava kompanijama da centralizuju svoje poslovne procese, optimizuju ih i integrišu, čime se smanjuju ručni zadaci i ubrzava donošenje odluka.

Kako bismo bolje ilustrovali ovu priču, potrebno je razumeti da se ona može primenjivati u različitim industrijama. Kompanije iz sektora proizvodnje mogu koristiti Beyond za praćenje proizvodnih procesa.

Primer uspešne primene Beyond rešenja može biti kompanija koja je implementirala ERP sistem unutar platforme i postigla značajno poboljšanje u praćenju proizvodnje, upravljanju zalihama i optimizaciji proizvodnih procesa, što je rezultiralo smanjenjem troškova i povećanjem profitabilnosti.

Beyond se razlikuje po svojoj sveobuhvatnosti, modularnosti i sposobnosti personalizacije. Ova platforma pruža više od samo softverskog rešenja – pruža poslovni sistem koja se može prilagoditi specifičnim potrebama svake kompanije.

Rezultati korišćenja Beyond platforme variraju u zavisnosti od kompanije i industrije, ali mnoge kompanije su postigle značajne uštede u vremenu i resursima, povećanje produktivnosti i poboljšanje efikasnosti poslovanja.

M&I Systems pruža podršku korisnicima Beyond platforme kroz obuku, konsultantske usluge i tehničku podršku. Takođe, nude mogućnost integracije sa drugim rešenjima kako bi se korisnicima omogućilo da maksimalno iskoriste platformu.

„Beyond Bussines Suite“: Gde Web rešenje postaje magija fleksibilnost

Moderni poslovni svet nosi brojne izazove, i često liči na nepregledno more u kome je potreban svetionik, kako bi se zadržao pravi kurs. Brz i lak pristup putem web pretraživača čini poslovanje dostupnim gde god da se nalazite, pa je moguće da radite u cloudu, bez posebno specijalizovanog hardvera. Modularnost i prilagodljivost su srž Beyond koncepta jer se omogućava korisnicima da oblikuju rešenje prema svojim jedinstvenim potrebama. Uvezivanje različitih softverskih rešenja nikada nije bilo lakše, upravo zbog toga što Beyond omogućava harmonizovani softverski ekosistem koga odlikuju modularnost i skalabilnost.

Modularnost kao jedan od vrednijih aspekata funkcioniše tako da korisnici mogu odabrati i prilagoditi samo one module i komponente koje su im potrebne. Izbor modula znači da se polazi od bazične verzije, a zatim biraju dodatni moduli i funkcionalnosti. Svaki odabrani modul se može dalje prilagoditi kako bi se što bolje uklopio u specifične zahteve kompanije. Podešavanje parametara, dodavanje ili izmena funkcionalnosti i prilagođavanje korisničkog interfejsa samo su neki od primera.

Ne manje važno pitanje bezbednosti…

Ovaj niz bi valjalo zaključiti otvorenim pitanjem koje se sigurno postavlja. Svesni smo da je bezbednost imperativ u digitalnom okruženju. Shvatajući svu svoju odgovornost, M&I posvećuje ozbiljnu pažnju zaštiti podataka i identiteta korisnika. Naime, kroz modul Beyond Identity, korisnicima se pruža mogućnost da precizno definišu različite korisničke uloge i permisije, osiguravajući tako da samo ovlašćeni pojedinci imaju pristup informacijama i funkcionalnostima.

Digitalna transformacija događa se pred vašim očima. To je vatra koja se održava, i od koje se neveštim korišćenjem može u biznisu stradati. Zbog toga je svakome potreban adekvatan saveznik. To uvek treba imati na umu.