Skip to main content

07 – 08. april 2022.

Zrenjanin

DigiTalk.rs konferencija u Zrenjaninu okupila je veliki broj IT stručnjaka, ljudi koji su sjajnom energijom, iskustvom i znanjem još jednom pokazali da je digitalna transformacija i njen uticaj na društvo i biznis sastavni i neizostavni deo uspešnog poslovanja.

Na ovogodišnjoj konferenciji podelili smo našu ekspertizu na temu skladnih savremenih ekosistema u e-prodaji, i osvrnuli se na odlično iskustvo u implementaciji Beyond POS i Salesforce CRM proizvoda u jednom kompleksnom sistemu kao što je SF1 Group.
Svesni važnosti customer-centric pristupa, ova rešenja po meri su uskladila i povezala sve departmane, omogućila bolji uvid u potrošačke navike, doprinela boljem strateškom odlučivanju kompanije i unapredila potrošačko iskustvo.

Nakon fenomenalne prezentacije kolege Gorana Varađanina na temu „Digitalni ekosistem u sluzbi e-prodaje“ a kao znak pažnje za početak dobre saradnje, našem partneru i organizatoru Vladimir Kovač još jednom se zahvaljujemo na sjajnoj organizaciji „E-commerce Days“. Takođe, zahvaljujemo se i Ivan Minic kao i svima koji su doprineli da DigiTalk.rs opravda sva očekivanja konferencije.