Mi smo tim

Našu priču je pre skoro tri decenije započelo nekoliko entuzijasta koji su verovali u svoje ideje i to da će one jednog dana tržište informacionih tehnologija promeniti na bolje. Danas te ideje i vrednosti žive, a njihove snove i ciljeve ostvarujemo mi – zajedno.

M&I Systems Grupu čini više od 300 zaposlenih u 5 zemalja, koji svakodnevno rade na unapređenju našeg portfolia, novim idejama i novim ciljevima. Zajedničkim fokusom ka istom cilju, iskustvom i znanjem u velikom broju poslovnih procesa i industrija, proizvodima, uslugama i rešenjima kojima se omogućava automatizacija poslovanja i transformacija poslovnog modela, ostvaren je veliki broj referenci na regionalnom tržištu.

Preko tri decenije na domaćem i regionalnom IT tržištu ogleda se u raznovrsnom portfoliu, projektima sa kompanijama koji predstavljaju tržišne lidere u svojoj oblasti i partnerska saradnja sa najpoznatijim svetskim kompanijama. Sve ovo pruža našim zaposlenima konstantnu priliku za učenje, praćenje trendova iz poslovnog sveta, učestvovanje u različitim fazama poslovne saradnje i samim tim priliku za razvoj karijere.

Raditi u M&I Systems Grupi znači raditi u dinamičnom okruženju gde se ceni trud, omogućava napredovanje, konstantno učenje novih veština i razmena znanja. Jedni drugima podstičemo kreativnost i samoinicijativu, rešavamo izazove, jer rešenja su naša zajednička budućnost, uz odličnu radnu atmosferu, kulturu povratne informacije i međusobno poverenje i poštovanje.

Naši zaposleni imaju priliku da kroz svakodnevne aktivnosti u kompaniji uživaju, dok istovremeno rade na ličnom i profesionalnom razvoju.

#MISMOTIM