Reč klijenata

3Bank

„HR, po svojoj osnovnoj definiciji, podrazumeva bavljenje ljudima, iako se, u modernom poslovanju, često pretvori u bavljenje excel tabelama, spiskovima, podacima, računicama i pratećom dokumentacijom.

Odabir pouzdanog informacionog sistema nam obezbeđuje vreme i prostor za bavljenje onim aktivnostima koje bi trebalo da budu ključne ne samo za HR, već za uspeh svake kompanije – razvoj ljudi, licem u lice.

Rešenje za upravljanje ljudskim resursima, u kombinaciji sa M&I timom za obračun zarada, predstavlja odličan alat za automatizaciju HR procesa.

Posebno sam zadovoljna klijentskom podrškom tokom procesa implementacije i aktivnim pristupom M&I razvojnog tima kako se bi se obezbedilo rešenje koje u što većem stepenu odgovara konkretnim potrebama klijenta.“

Sonja Ivković, PhD, HR Direktor

Strauss Adriatic

Veoma smo ponosni na uspešnu implementaciju RPA rešenja za Strauss Adriatic.

Najviše nas raduje činjenica, da napredne tehnologije kao što su softverski roboti sve više ulaze u praksu poslovnih sistema u Srbiji i regionu. Veliko hvala Verici Teofilović, CFO Strauss Adriatic na lepim rečima, ovo je naš zajednički uspeh.

„Digitalna transformacija od kompanija zahteva krupne korake kao adekvatne odgovore na predstojeće izazove, a uvođenje RPA rešenja smatram jednim od prvih koraka ka ovoj avanturi. Interna inicijativa ka ovom projektu prihvaćena je bez imalo sumnje i sa velikim uzbuđenjem. Tim za implementaciju sastavljen od naših zaposlenih i eksperata kompanije M&I Systems Group je zajedničkim snagama vrlo brzo odgovorio velikim očekivanjima menadžmenta kompanije i do kraja izveo projekat, koji po svim parametrima predstavlja izuzetnost kakvu kompanija Strauss Adriatic živi u svim aspektima svog poslovanja.“

MaxBet

Zadovoljstvo je i naše! Hvala Savu Bakmaz, izvršnom direktoru kompanije MaxBet koja nam je ukazala poverenje i rame uz rame, krenula sa nama dalje putem digitalne transformacije poslovanja implementacijom tehnologije softverskih robota.

„Uvek u potrazi za nosiocima promena, zadovoljan sam što mogu da podelim uspeh još jedne digitalne inicijative sa M&I Systems Group – automatizacija procesa pomoću softverskih robota (RPA). Usvajanje RPA tehnologije ne samo da je pojednostavilo naše poslovne operacije, već je i podiglo našu sposobnost da zadovoljimo zahteve modernog poslovanja i podstaknemo brži rast.

Naša kompanija je vrlo prilagodljiva tržišnim promenama i kroz primenu savremenih tehnoloških rešenja kontinuirano osigurava konkurentnu prednost. U tom smeru smo uspešno iskoristili RPA da rasteretimo naše zaposlene i omogućimo im da se fokusiraju na zadatke veće vrednosti koji zahtevaju kritičko razmišljanje i kreativnost.

Važnost digitalne transformacije se ne može preceniti u današnjem brzom i veoma

konkurentnom poslovnom okruženju. Sposobnost da iskoristimo napredne tehnologije kao što je RPA za automatizaciju ručnih i ponavljajućih zadataka, omogućila nam je da u vrlo kratkom roku optimizujemo poslovne procese, povećamo efikasnost poslovanja i podignemo zadovoljstvo naših zaposlenih.“

Okov

Business Intelligence alati postali su jedan od imperativa savremene ekonomije i konkurentnosti. Bilo nam je potrebno rješenje koje će nam omogućiti obradu i analizu podataka i fokus na ono što je zaista bitno, a to je donošenje bržih i preciznijih odluka na osnovu pametne analitike.

U saradnji sa BI timom M&I Systems Group koncipirali smo i implementirali različite funkcionalnosti ovog rješenja koja su odgovarala našim potrebama – učitavanje planova, tracking sistem, praćenje zaliha, kao i blagovremena upozorenja i obaveštenja koja stižu na mejl kako interno tako i eksterno prema partnerima.

Posebno zanimljiva funkcionalnost je „hyperintelligence“ koja nam omogućava analitiku bez klika na svim ključnim indikatorima. Vidljivost funkcinalnosti može da bude u okviru izvještaja unutar Microstrategy aplikacije, Microsoft Office, našem zvaničnom web sajtu-u.
Optimizacija i usavršavanje poslovnog sistema je kontinuiran proces, tako da sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju sa M&I Systems Group u cilju razvijanja novih ideja i rješenja.